Agenda

 • Opfriscursus verkeersregels en -tekens voor senioren

  Tijdens de feestweek in Lisse organiseert de afdeling VVN te Lisse weer een opfriscursus voor senioren vanaf 65 jarige leeftijd woensdag 27 september 2017 .

  De cursus zal gehouden worden in het gebouw van FC Lisse aan de Spekkelaan. De cursus duurt ruim 3 uur, er is een ochtend en een middag cursus, elk met maximaal 30 deelnemers.

  De kosten bedragen € 15,00 per persoon, te voldoen bij aanvang van de cursus. Gaarne met gepast geld betalen.

  De cursus bestaat uit 3 delen: een theorie gedeelte, een ogen en/of oren test en een autorit in de eigen auto met naast u een gecertificeerde rij-instructeur. De uitslag van de rijtest zal met u worden doorgenomen, zodat u weet waar verbeterputjes zitten.

  De uitslag van de rijtest heeft geen gevolgen voor het bezit van uw rijbewijs, maar kan wel aanleiding zijn voor een advies om aandacht te geven aan een erg zwak punt.

  Aanmelding vanaf 1 september 2017 per e-mail naar vvn_lisse_vz@kpnmail.nl of mobiel 06-2417 5416

  meer

 • Praktisch verkeersexamen

  Vrijdag 13 april 2018 kunnen de kinderen uit groep 7 of 8 van basisscholen uit Leerdam en omstreken weer deelnemen aan het jaarlijkse fietsexamen.

  meer

 • Prijsuitreiking beste schoolprestatie

  De basisschool die aan het VVN praktisch Verkeersexamen heeft deelgenomen en waarvan de leerlingen gemiddeld het minste aantal strafpunten hebben behaald, kan woensdag 18 april 2018 een prijs voor de 'Beste schoolprestatie' in ontvangst nemen.

  meer