Agenda

 • PVE Lisse 2017

  Het praktisch verkeersexamen voor de basisscholen in Lisse is dit jaar op maandag 10 april 2017.

  In Lisse worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd op de haven. Daarom is het niet mogelijk om de bestaande route voor het VKE te gebruiken. We zijn daarom genoodzaakt om de route te wijzigen.

   

   De omleiding begint bij de T-kruising Laan van Rijckevorsel - 1e Poellaan. Daar moet men rechts afslaan en de 1e Poellaan en de Uitermeer volgen.

  Op de Ruishornlaan aangekomen volgt men de rotonde 3/4 en vervolgens rijdt men de Ruishornlaan richting centrum helemaal uit. Op dat punt rechtsaf en is men weer op de gebruikelijke route.

   

  Echter dit is niet de enige omleiding dit jaar. Op de Achterweg is men bezig om de school naast Rustoord te slopen. Daardoor rijden er veel vrachtauto's op de achterweg tussen de Vuursteeglaan en de Lindenlaan. Daarom hebben we voor de veiligheid van de examenkandidaten nog een omleiding gemaakt.

  Bij DIRK gaan zij rechtsaf de Achterweg op.

  Bij de kruising Achterweg - Lindenlaan gaan zij linksaf richting de Agathakerk. Als het druk is op die kruising kunnen de examenkadidaten gebruik maken van het zeebrapad met verkeerslichten om veilig de Lindenlaan over te steken.

  Bij de Agathakerk gaan zij rechtsaf de Heereweg op tot aan de Vuursteeglaan.

  Op de T-kruising Heereweg -Vuursteeglaan rechtsaf de Vuursteeglaan in.

  Aan het einde van de Vuursteeglaan sluit men weer aan op de bekende route, namelijk via het tunneltje naar de Spekkelaan.

  De gemeente Lisse en VVN wensen alle kandidaten veel succes met het VKE 2017.

  meer

 • Praktisch verkeersexamen

  op 17 mei is het jaarlijkse Praktisch verkeersexamen voor alle groepen 7 van de Hillegomse basisscholen

  meer