Opfriscursus rijvaardigheid in Nieuwe-Tonge

Op donderdag 5 oktober 2017 wordt de volgende opfriscursus rijvaardigheid voor ouderen georganiseerd in Nieuwe-Tonge

Jaarlijks worden op Goeree-Overflakkee door Veilig Verkeer Nederland district Zuid-Holland Opfriscursussen rijvaardigheid voor ouderen georganiseerd. Vanuit de kring Goeree-Overflakkee worden deze cursussen ondersteunt. De Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Goeree-Overflakkee financiert de cursussen. De belangstelling voor deze cursussen is altijd groot en daar zijn we blij mee. Wilt u ook een keer aan een cursus deelnemen dan kunt u zich nu al opgeven. Bij de opgave gaarne uw naam, adresgegevens, leeftijd en telefoonnummer vermelden. De cursus duurt één dagdeel, de ochtend of de middag.

U kunt zich opgeven bij mevrouw Linda de Jong van Veilig Verkeer Nederland district Zuid-Holland, telefoonnummer 0184-685317, e-mail dcdejong@hetnet.nl

Startdatum

donderdag, 05 oktober 2017 - 08:30

Einddatum

donderdag, 05 oktober 2017 - 16:30

Locatie

Nieuwe-Tonge

Straatnaam

Korteweegje

Huisnummer

14

Plaatsnaam

Nieuwe-Tonge

Provincie

Zuid-Holland

Type evenementen

Training