VVN Opfriscursus Verkeersregels in Hazerswoude Rijndijk

Tijd om uw verkeerskennis bij te spijkeren! “We willen bereiken dat het over tien jaar heel vanzelfsprekend is dat je elke paar jaar even test hoe je kennis van de verkeersregels ervoor staat” vindt Liesbeth Spies, naast burgemeester van Alphen aan den Rijn ook voorzitter van Veilig Verkeer Nederland.

Kom donderdag 22 maart a.s. naar de gratis opfriscursus in Pleyn ’68, Hazerswoude-Rijndijk.
Aanvang: 20.00 uur. De cursus duurt tot 22.00 uur.
Presentatie: M. Fluit, Verkeersadviseur.

Tijdens de cursus kunt u aan de hand van een aantal verkeerssituaties uw kennis van de verkeersregels testen. Naast verkeersregels en verkeerstekens wordt ook aandacht besteed aan de inschatting van risico’s in het verkeer. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over specifieke situaties in de gemeente. Cursisten die zich inschrijven kunnen desgewenst vooraf probleemsituaties in hun (woon)omgeving opgeven.

Meer informatie is te vinden op www.vvn.nl/opfriscursus en www.alphen-aan-den-rijn.vvn.nl.

Meld u zich wel van tevoren aan met een e-mail aan jos.ploum@gmail.com of telefonisch 06–57563343 (Jos Ploum) of 06–24902901 (Onno Kelterman). Reageer snel: het aantal plaatsen is beperkt!

Dit college is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp en wordt u aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, Gemeente Alphen aan den Rijn, Wijkcomité Groenendijk en Stichting Actief Rijnwoude.

Startdatum

donderdag, 22 maart 2018 - 20:00

Einddatum

donderdag, 22 maart 2018 - 23:00

Locatie

Pleyn ’68, Hazerswoude-Rijndijk

Plaatsnaam

Hazerswoude-Rijndijk

Provincie

Zuid-Holland