Gratis e-bikecursus 21 april 2018

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven fietsen en er zoveel mogelijk plezier aan beleven. Fietsen is gezond en houdt mensen mobiel. Het aantal elektrische fietsen (e-bikes) neemt heel snel toe. Maar, helaas gebeuren er relatief ook veel ongelukken met de e-bike.

Wij vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk en op een veilige manier kunt blijven fietsen. Daarom organiseert Veilig Verkeer Nederland, in samenwerking met Gek van fietsen, een e-bikecursus. In een ontspannen sfeer krijgt u informatie over veilig en comfortabel fietsen op een e-bike.

Startdatum

zaterdag, 21 april 2018 - 13:00

Einddatum

zaterdag, 21 april 2018 - 15:00

Locatie

Parkeergarage Limeshal

Straatnaam

Kees Mustersstraat

Huisnummer

8

Plaatsnaam

Alphen aan den Rijn

Provincie

Zuid-Holland