Opfriscursus automobilist

Opfriscursus automobilist

Automobilisten kunnen bij Veilig Verkeer Nederland terecht voor het bijspijkeren van de kennis over verkeersregels en om de rijstijl onder de loep te nemen. De VVN Opfriscursus bestaat uit drie onderdelen: 

Doe de online verkeerstest

Met de online verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland ontdekt u in 2 minuten of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is. Doe de online verkeerstest op vvn.nl/opfriscursus.

Bezoek de Opfriscursus bij u in de buurt

Daarnaast geeft Veilig Verkeer Nederland in het hele land opfriscursussen over de verkeersregels. De opfriscursus duurt 2 of 3 dagdelen van 2uur. Een WRM gecertificeerde docent geeft uitleg over de verkeerstheorie. U kunt bij hem terecht met uw vragen over het verkeer en de verkeersregels. Na de eerste bijeenkomst ontvangt u een theorieboek, zodat u dit kunt doornemen voor de tweede bijeenkomst. 

Maak een praktijkrit in uw eigen auto

U kunt zich daarnaast opgeven voor een praktijkrit. Met een gecertificeerde docent maakt u, in uw eigen auto, een rit. Na afloop krijgt u een persoonlijk en deskundig advies over uw rijstijl. 

Wilt u weten of er een Opfriscursus bij u in de buurt is?  In de bijlage vindt u een overzicht van de tot nu toe geplande cursussen in Zuid-Holland.
 

BijlageGrootteFormaat
Overzicht Opfriscursus ZH Rijvaardigheid 2018.pdf352.09 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.